Cavitatia – tratamentul ce va scapa de aspectul de “coaja de portocala”

Cavitatia reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Mai exact, cavitatia are la baza actiunea ultrasunetelor de joasa frecventa, care formeaza mici bule de gaz, cunoscute si ca bule cavitationale, reducand, astfel, membranele celulelor adipoase. Aceastea sunt absorbite de limfa si apoi, drenat prin sistemul limfatic.

Cavitatia topeste celulita si zonele adipoase in trei etape. In prima etapa, dispozitivele de ultrasunete sunt fixate pe zona ce urmeaza sa fie tratata alaturi cu o crema pentru arderea accelerata a grasimilor, timp de 20 de minute. In acest interval, produsii activi din crema intra in piele, permeabilizeaza membrana celulara si defibrozeaza nodulii celulitici. In cea de-a doua etapa, reprezinta chiar tratamentul cu cavitatie care dureaza 30 de minute, timp in care se foloseste un dispoizitiv mobil pentru zona stricta de corp.

Efectul fiind diminuare instantanee si vizibila a celulitei. In ultima etapa se va realiza un masaj de drenaj si de accelerare a circulatiei limfo-sangvine. Grasimea topita de cavitatie este eliminata prin drenaj. O sedinta de tratament dureaza 75 de minute. Tratamentul este localizat, lucrindu-se pe zonele cu probleme, circa 30 minute cu cavitatie apoi se continua cu masajul mecanic cu vacuum pentru alte 15 minute, acesta din urma avind actiune drenanta. Ultima parte a tratamentului este drenajul limfatic prin presoterapie. Dupa a treia sau a patra sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase.

Cavitatia prezinta o serie de beneficii. Inca de la prima sedinta, cavitatia dezintegreaza tesutul adipos si remodeleaza corpul. In plus, reduce vizibil masa adipoasa. Nodulii celulitici si aspectul de coarja de portocala sunt eliminate.

Tesutul subcutanat este oxigenat, cu ajutorul reactivarii microcirculatiei perifirice si al drenajului lichidelor stagnate. In timpul tratamentului se poate auzi un sunet mai mult sau mai putin intens. In timpul tratamentului puteti percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala. In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza.

Tratamentul este placut si comfortant. Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic pus la dispozitie de Bonton Beauty & Medical Center efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale. In mod normal se efectueaza intre sase si zece sedinte de tratament. Acest tratament este recomandat tuturor persoanelor cu probleme estetice precum grasimile accumulate de mult timp, celulita de grad mediu si avansat, avand un puternic efect asupra nodulilor celulitici fibrosi care s-au format in ani de zile.

Cu toate acestea, exista si contradictii in cazul persoanelor ce sufera de astm brosic, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente, sarcina, alaptare.

Dupa terminarea tratamentului, Bonton Beauty & Medical Center va recomanda un tratament de mentinere la fiecare doua-trei luni. Bonton Beauty & Medical Center recomanda acest tratament tuturor pesoanelor care au probleme cu celulita si grasimea acumulata pe parcursul anilor.