Coafor

Femeile au foarte mare grija de podoaba lor capilara si este foarte usor de inteles de ce. Un par ingrijit schimba total felul in care arata persoana ce il poarta, indiferent ca aceasta va opta pentru un par scurt, mediu sau lung. Puteti apela cu incredere la Salon Bonton de fiecare data cand doriti o schimbare de look. Se spune ca atunci cand o femeie vrea sa schimbe ceva in viata ei, primul lucru pe care il va schimba este coafura.

Fie ca doriti un simplu tuns, spalat sau coafat cu peria, ondulatorul sau cu bigudiuri la salonul nostru veti gasi toate aceste servicii. Indiferent de marimea parului, puteti beneficia de intins cu placa, de diverse tipuri de coc sau impletituri, in functie de coafura pentru care v-ati decis. Pentru o schimbare de look mai evidenta puteti alege sa va deschideti culoarea parului printr-un usor decapaj, puteti opta pentru suvite sau va putem vopsi in orice nuanta doriti astfel incat rezultatele sa fie pe placul dumneavoastra. Daca urmeaza un eveniment important in viata dumneavoastra cu drag ne oferim sa va facem coafura de mireasa si totodata sa va fixam voalul astfel incat sa aratati minunat intr-o zi atat de speciala si importanta.

Alegeti Salon Bonton pentru o schimbare vizibila a podoabei dumneavoastra capilare, precum si in caz de participare la ocazii speciale. Dumneavoastra alegeti coafura dorita, iar noi va oferim samponul, balsamul si stabilizatorul gratuit.

Salonul de infrumusetare Bonton Beauty&Medical Center iti pune la dispozitie servicii complete de coafor

Preturi servicii coafor speciale

Coc pentru ocazie de la 85-150 lei

Coafat mireasa (inclusiv fixat voal) de la 150-200 lei

Pentru programari puteti telefona la numerele :

               021.348.60.06 / 0725.482.402

Pentru abonamente si oferte vizitati SITE-ul nostru www.salonbonton.ro

Ne puteti gasi pe FACEBOOK: bonton beauty & medical center

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE