Cosmetica

Cu cat este mai naturala o femeie cu atat este mai frumoasa si mai feminina. Trebuie sa recunoastem ca si machiajul aplicat schimba complet infatisarea unei doamne si in ambele cazuri, tenul dumneavoastra are nevoie de ingrijire profesionala. Stresul, agitatia, lipsa orelor suficiente de somn, toate acestea se vad pe chipul nostru si atunci este cazul sa ne ocupam putin de felul in care aratam.

La Salon Bonton avem grija ca oboseala sa nu se vada pe chipul dumneavoastra si sa va facem sa aratati bine in fiecare zi. Putem incepe cu un masaj facial, sa aplicam o masca pentru ochi sau puteti opta pentru un gomaj astfel incat sa scapati de toate impuritatile existente. Va vom da forma dorita la sprancene, le vom vopsi pentru a arata impecabil si ne vom ocupa si de gene, pe care le putem vopsi sau daca doriti, aplica. De asemenea, puteti beneficia si de serviciile noastre de epilat, indiferent de zona pentru care optati.

Urmeaza sa participati la un eveniment important sau doar doriti sa va faceti o schimbare? Va asteptam la salon pentru un machiaj profesional, cu produse de calitate si personal profesionist, care se vor ocupa indeaproape sa va puna in valoare trasaturile fetei si sa va ofere schimbarea de care aveti nevoie. Un machiaj adecvat schimba cu adevarat infatisarea unei femei si o pune in valoare astfel incat sa intoarca toate privire.

Salonul premium Bonton Beauty&Medical Center pune la dispozitia clientilor servicii complete de cosmetica clasica, efectuata de specialisti in domeniu, cu peste 10 ani experienta

  • Epilare cu ceara traditionala sau de unica folosinta

  • Tratamente faciale

  • Pensat si vopsit sprancene

  • Aplicat gene

  • Microblading

Toate tratamentele faciale clasice sunt efectuate de catre cosmeticiene cu peste 10 ani experienta si includ: demachiere, gomaj, expunere vapozon, extractii, masaj facial, masca si aplicarea cremei de la finalul terapiei, in functie de fiecare tip de ten.

Epilarea clasica pentru barbati preturile pe zone sunt cele aferente epilarii cu ceara de unica folosinta.

Va asteptam la Salon Bonton pentru a avea grija de dumneavoastra. Un chip, precum si un corp sanatos si bine ingrijit va vor face sa aratati pe atat mai relaxata cat si mai tanara cu cativa ani.

Daruim frumusete!

Pentru programari puteti telefona la numerele :

               021.348.60.06 / 0725.482.402

Pentru abonamente si oferte vizitati SITE-ul nostru www.salonbonton.ro

Ne puteti gasi pe FACEBOOK: bonton beauty & medical center

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE