Cum poti scapa de tatuajele definitive si sa te relaxezi complet cu un masaj facial

Tatuajele pot avea diverse semnificatii, de la sintetizarea unei intregi povesti de viata, pana la pecetluirea unei iubiri care ai crezut ca va fi definitiva. Oricat de mult ti-ar fi placut un tatuaj in momentul in care l-ai facut, exista momente in viata cand iti doresti ca acea cerneala definitiva de pe pielea ta sa dispara. Motivele pot fi numeroase, mai mult mai mai putin intemeiate, insa un lucru este cert: vrei sa scpai de tatuaj.

Ei bine, mai intai de toate, trebuie sa stii ca durerea pe care o vei resimți se va ridica la intensitatea celei pe care ai simtit-o in momnetul efecturaii tatuajului. De ce? Explicatia este simpla: procedura de indepartare a tatuajelor definitive implica stergere cu laser a vopselurilor care creeaza imaginea de sub piele.

Cea mai frecventa intrebare de pe buzele clientilor care doresc sa isi stearga un tatuaj permanent este ,,Cat dureaza?”. Raspunsul variaza de la pacient la pacient in functie de marimea tatuajului si de culorile folosite. Pentru a va face o idee, un tatuaj realizat doar cu o singura cerneala, de dimensiune medie, necesita pentru inlaturare intre 5-8 sedinte, derulate la interval de 4 saptamani. Inainte de demararea procedurii, salonul nostru va pune la dispozitie o consultare gratuita pentru a decide impreuna cu medicul specialist care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a scapa definitiv de tatuajul nedorit.

Pentru ca ne gandim ca dupa o sedinta de indepartare a tatuajului aveti nevoie si de o doza de relaxare, va propunem sa incercati masajul facial , care nu numai ca va va reda elasticitatea pielii, ci va aduce o contributie importanta asupra incetinirii procesului de imbatranire a fetei. Printre beneficiile masajului facial cu piatra de jad se numara tonifierea musculaturii faciale, stimularea regenerarii pielii, sporirea hidratarii epidermei si imbunatatirea apsectului general al fetei.

Asadar, alege Bonton Beauty & Medical Center pentru a scapa odata pentru totdeauna de tatajul nedorit, relaxandu-se apoi cu ajutorul unei sedinte de masaj facial.