Electrostimularea – secretul unui trup frumos

Electrostimularea este una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de grasimea in exces din anumite zone ale corpului si a-ti imbunatati aspectul fizic. Aceasta terapie are ca efect, pe langa inlaturarea grasimii, intarirea si definirea musculaturii. Electrostimularea este o procedura simpla si sigura prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-le si facandu-le sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi.

Pentru a satisface aceasta cerere de energie, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii de fitness (fitness pasiv). Eficienta tratamentului poate incepe sa se observe, in general, dupa a treia sedinta, cand veti simti ca hainele incep sa stea mai relaxat pe dumneavoastra. Cu toate acestea, eficienta tratamentului difera, in functie de frecventa cu care realizati tratamentul, de surplusul de greutate si de dieta pe care o urmati. In ceea ce priveste intrebarile dumneavoastra despre cat se slabeste dupa realizarea tratamentului, expertii de la Bonton Beauty & Medical Center va spune ca se iau in calcul toate variabilele de mai sus. Totusi, e bine de stiut ca fiecare persoana reactioneaza in mod diferit la acest tratament si ca un lucru important este si intensitatea la care se lucreaza (cu cat este mai mare, cu atat efectele sunt mai spectaculoase).

Dupa un abonament se dau minim 6 cm dar se pot da chiar si 16 cm. Procedeul de electostimulare este de trei tipuri. Electrostimulare simpla, combo si termica. Electrostimulare Combo combina doua tipuri de terapii cu efecte spectaculoase: stimularea musculara si termoterapia. Combo are 24 de electrozi si trei benzi termice ce se aplica local cu temperaturi ce ajung pina la 75 de grade. Tratamentul are o serie de functii multiple, anticelulitic, tonifiere, slabire ultra-rapid, drenaj limfatic, relaxare. Electrostimulare termica combina doua tipuri de terapii: stimularea musculara si termoterapia. Termoterapia se realizeaza intr-o patura termica “Lightslim” cu trei zone de incalzire separate, temperatura maxima ajungand la 85 de grade.