Eliminarea/stergerea tatuajelor cu ajutorul laserului

PROGRAMEAZA-TE

Eliminarea tatuajelor cu ajutorul laserului

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Eliminarea/stergerea tatuajelor cu ajutorul laserului

Procedura de eliminare/stergere a tatuajelor se realizeaza cu laserul de catre medici specialisti. Sunt necesare mai multe sedinte pentru un tratament complet, in functie de marimea si de tipul tatuajului

Inainte de efectuarea procedurii specialistul Bonton Beauty analizeaza structura tatuajului, tipul de pigment utilizat, data realizării si tehnica de tatuare folosita. Cu cat tatuajele sunt mai simple, cu atat sunt mai usor de indepartat. Culorile utilizate la realizarea tatuajelor  difera fata de culoarea naturala a pielii.  Tratamentul cu laser sterge vopselurile care creeaza imaginea de sub piele. Procedura implica absorbtia de catre vopsea a energiei laserului, care trece prin piele, resimtindu-se o caldura menita a fragmenta particulele de pigment. In timp si dupa mai multe sedinte particulele facute bucati vor disparea. Zona tratata cu laser se va umfla si se va inrosi, asemanator ca atunci cand a fost facuta tatuarea, iar culorile desenului se vor atenua. Dupa circa o luna  de la procedura se poate observa forma finala a tatuajului.  Trebuie evitata bronzarea pentru circa o luna de la interventie si zona tratata trebuie protejata zilnic, prin aplicarea de creme intens hidratante.

Un tatuaj realizat intr-un mediu profesionist implica o compozitie complexa de cerneluri, care se inlatura mai greu, prin sedinte multiple.  Daca s-a folosit o singura concentratie de culoare, tatuajele se pot elimina in circa 3-8 sedinte, efectuate la un interval de 4-6 saptamani. Durata si pretul unei sesiuni variaza, de asemenea, in functie de marimea tatuajului si de concentratia pigmentului de culoare folosit. Tratamentul se poate efectua la orice varsta, in cazul minorilor fiind necesar acordul parintilor.

  • persoane bronzate mai recent de 2 saptamani
  • femei insarcinate
  • persoane cu probleme cardiace
  • persoane epileptice
  • persoane cu leziuni ale pielii in zona tatuata

Durata in care se va sterge un tatuaj difera de la persoana la persoana, in functie de marimea tatuajului, numarul de culori si cerneala folosita, de aceea te invitam la o consultatie gratuita, pentru a afla mai multe detalii de la medicii specialisti Bonton Beauty Center.

Daruim frumusete!

Pret:

ELIMINARE/STERGERE TATUAJE CU LASER DE LA 100 RON/SEDINTA
(TVA INCLUS)

*Pretul difera in functie de dimensiunea si complexitatea tatuajului.

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE