Epilarea definitiva, aliatul fundamental in lupta contra parului nedorit

Salonul Bonton Beauty & Medical Center

Unul dintre cele mai primitoare saloane de infrumusetare din Bucuresti, unde o echipa de persoane calificate vor avea grija sa ai parte de o experienta unica. Oferind o gama larga de tratamente corporale si proceduri de infrumusetare, salonul Bonton Beauty & Medical Center este fara doar si poate locul pe care trebuie sa il alegi daca iti doresti cateva momente de rasfat si rezultate deosebit de satisfacatoare, valabile si pe termen lung.

Una dintre cele mai raspandite probleme cu care se confrunta doamnele (dar nu numai) in zilele noastre este reprezentata de parul nedorit de pe corp. Metodele clasice de epilare sunt fie ineficiente, fie extrem de dureroase. Mai mult decat atat, niciuna dintre metodele clasice nu ofera rezultate pe termen lung, ba mai mult, firul de par devine mai aspru si mai des. De aceea, epilarea definitiva este cea mai buna alternativa pentru care poti opta daca iti doresti sa scapi pentru totdeauna de parul nedorit.

Fiind realizata de catre personae specializate in domeniul dermatologiei, vei vedea rezultatele epilarii definitive chiar dupa prima sedinta, rezultatele pe termen lung fiind de-a dreptul extraordinare. Astfel, epilarea definitiva la salonul de infrumusetare Bonton Beauty & Medical Center din Bucuresti este fara niciun dubiu cea mai buna solutie in vederea eliminarii complete a pilozitatii excesive.

Epilarea definitiva cu Dioda Laser – Epilarea definitiva cu IPL

Salonul nostru va ofera doua tratamente ce reprezinta epilarea definitiva: Epilarea definitiva cu Dioda Laser si epilarea definitiva cu IPL. Referitor la epilarea defintiva cu Dioda Laser, acesta va promite rezultate impresionante inca de la prima sedinta si se adreseaza tuturor tipurilor de piele, nepermitand foliculilor sa se regenereze. Eficacitatea, siguranta si non-invazivitatea sunt caracteristicile esentiale ale epilarii definitive laserul Dioda, care poate fi executata si pe pielea bronzata, contribuind chiar si la imbunatatirea calitatii pielii.

In ceea ce priveste epilarea definitiva cu Lumina Intens Pulsata (IPL), aceasta metoda inlatura parul nedorit de pe fata si corp, in fuctie de caracteristicile fizice ale clientilor (fototip). Cu toate astea, inainte de a te programa pentru tratamentul de epilare definitiva, este imperios sa iei in calcul urmatoarele aspecte vitale: epilarea definitiva este strict interzisa daca suferi de boli ale pielii (cancer, vitiligo s.a.), daca ai tatuaje permanente, daca esti  insarcinata sau alaptezi si daca esti alergica la soare. Incalcarea acestor conditii duce la efecte adverse deosebit de periculoase, cauzand probleme grave de sanatate.

Asadar, e timpul sa scpai odata pentru totdeauna de parul inestetic de pe corp. Salonul Bonton Beauty & Medical Center este aici pentru tine!