Epilarea definitiva, solutia optima pentru o piele catifelata permanenta

Ai incercat toate metodele de epilare si nu te satisface niciuna pe deplin? Ingrijirea corporala contribuie decisiv la o stima de sine ridicata, esentiala pentru o stare generala de bine. Prin urmare, salonul Bonton Beauty & Medical Center iti ofera sansa de a scapa permanent de parul nedorit printr-un tratament profesional de epilare definitiva in Bucuresti.

Realizata de catre medici specialisti in dermatologie, epilarea definitiva are efecte chiar dupa prima sedinta, rezultatele pe termen lung fiind uimitoare. Astfel, epilarea definitiva in Bucuresti se constituie fara doar si poate drept cea mai eficienta metoda de a scapa odata pentru totdeauna de parul deranjant de pe corp.

Salonul Bonton Beauty & Medical Center va pune la dispozitie doua tratamente ce au la baza epilarea definitiva: Epilarea definitiva cu Dioda Laser si epilarea definitiva cu Lumina Intens Pulsata. In ceea ce priveste primul tratament, cel cu Dioda Laser, acesta ofera rezultate impresionante inca de la prima sedinta si trateaza toate tipurile de piele, nepermitand foliculilor sa se regenereze. Eficienta, siguranta si lipsa durerii sunt caracteristicile fundamentale ale epilarii definitive cu Dioda Laser, care poate fi executata chiar si pe pielea bronzata, contribuind chiar si la imbunatatirea calitatii pielii.

Epilarea definitiva cu Lumina Intens Pulsata (IPL) inlatura parul nedorit de pe fata si corp, in functie de caracteristicile fizice ale clientilor (fototip). Cu toate astea, inainte de a te programa pentru tratamentul de epilare definitiva in Bucuresti, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte vitale: epilarea definitiva este strict interzisa daca suferi de boli ale pielii (cancer, vitiligo s.a.), daca ai tatuaje permanente, daca sunteti insarcinata sau alaptati si daca sunteti alergica la soare. Incalcarea acestor conditii duce la efecte adverse deosebit de periculoase, cauzand probleme grave de sanatate.

Ei bine, e timpul pentru un rasfat mult asteptat. Epilarea definitiva te va scapa pentru totdeauna de grija parului nedorit, oferindu-ti o piele catifelata si stralucitoare