Frizerie

Podoaba capilara este cu siguranta cel mai des supusa la schimbari si care interactioneaza cu diverse tratamente periodice, acest lucru fiind valabil atat in cazul femeilor cat si al barbatilor. In cazul persoanelor de sex masculin la salon Bonton va oferim toate serviciile necesare unei frizuri care sa vi se potriveasca precum si un look care sa fie in ton cu moda. Cand suntem stresati, aceasta stare se resimte si la nivelul scalpului. La noi puteti beneficia de frectie a scalpului, astfel incat accesta sa fie unul sanatos, acest tratament favorizand refacerea imunitatii la nivelul scalpui. Indiferent ca doriti doar un simplu tuns sau optati pentru ras in cap, aici va oferim ambele variante.

Puteti veni doar pentru a va spala si usca pe cap sau pentru a va aranja parul prin aplicarea de spuma, gel sau fixativ. Tendintele in moda se schimba constant, iar acest lucru este valabil si din punct de vedere al frizurilor. In prezent se poarta foarte mult crearea de diferite modele, deci daca doriti o astfel de frizura, Salon Bonton este locul potrivit pentru dumneavoastra. Nu vom uita nici de zonele cu pilozitate de pe fata. Tunsul mustatii sau rasul barbii se numara printre serviciile salonului nostru, deci puteti apela cu incredere de fiecare data cand aveti nevoie.

Recurgeti la schimbari de look de fiecare data cand simtiti nevoia sa schimbati ceva la dumneavoastra. Salonul nostru va sta la dispozitie oferindu-va toate conditiile pentru a avea frizura pe care o doriti.

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE