Impachetarile la rece – solutia pentru numeroase afectiuni

Impachetarile la rece sunt printre cele mai inovative metode aparute pe piata tratamentelor corporale, tot mai multe persoane alegand sa opteze pentru o astfel de procedura. Beneficiile impachetarilor la rece le surclaseaza pe cele ale impachetarilor la cald, cea dintai fiind o procedura care se adreseaza mai multor tipuri de afectiuni.

Impachetarile la rece se recomanda persoanelor care sufera de afectiuni ale sistemului circulator, precum varicele, fragilitatea capilara, probleme din cauza carora termocuverta este strict interzisa. Mai mult decat atat, impachetarile la rece aduc o serie de beneficii si persoanelor cardiace, femeilor insarcinate sau chiar diabeticilor. Gradul de satisfacere al persoanelor care au optat pentru impachetarile la rece este extrem de mare, aspect ce sustine calitatea si eficacitatea acestei proceduri.

Legat de desfasurarea procedurii in sine, impachetarile la rece presupun un tratament localizat, realizat cu ajutorul unor produse profesionale dermato-cosmetice, de cea mai inalta calitate, marca Medica 120. Primul pas este reprezentat de gomajul pielii, aplicandu-se, mai apoi, produsul si infasurandu-se zona in cauza in vederea actionarii ingredientelor active. Cu alte cuvinte, impachetarile la rece au la baza utilizarea unor benzi impregnate cu gel rece, care produce reactii interne ce activeaza metabolismul la nivelul celulelor adipoase.

Dupa cum am mentionat mai sus, beneficiile impachetarilor la rece sunt deosebit de numeroase, tratand mai multe clase de afectiuni. Un exemplu edificator in acest sens este constituit de faptul ca impachetarile la rece aduc un raport esential asupra reducerii celulitei si a vergeturilor. De asemenea, aceasta procedura contribuie si la eliminarea toxinelor si a retentiei de ape. In plus, pielea dumneavoastra isi va recapata elasticitatea si catifelarea. Nu in ultimul rand, rezultatele sunt vizibile chiar de la prima sedinta, iar un tratament sustinut aduce rezultate uimitoare pe termen lung.

Asadar, spune DA impachetarilor la rece si incearca pe pielea ta noua metoda de infrumusetare corporala, aducand, concomitent, beneficii sanatatii dumneavoastra. Rezultatele vor depasi inaltimea asteptarilor dumneavoastra!