Intretinerea este o necesitate a timpurilor noastre

Un corp bine intretinut este , de asemenea, si un corp sanatos, nu doar un corp frumos. Atat barbatii cat si femeile, in general, tinem sa avem un corp cat mai armonios pe cat de mult ne permitem. Noi, femeile , insa avem mai multe pentru care sa ne facem griji. In prezent, se pune foarte mare accent pe conditia fizica, deci inca un motiv in plus de a acorda intretinerii mai multa atentie. O simpla manichiura, un machiaj sau tratamente corporale, toate acestea nu ar trebui sa lipseasca din obiceiurile unei doamne.

Bineinteles ca a ne intretine presupune o alimentatie corecta care nu doar ajuta la a arata bine ci si la a ne pastra oraganismul sanatos, sport – benefic pe ambele planuri, precum si diferite trucuri pentru arata bine. Una din cele mai mari griji ale femeilor o reprezinta epilarea. Este lucrul ce ne da cea mai mare durere de cap, mai ales daca sezonul cald se apropie. Fie ca optam pentru crema depilatoare, pentru ceara sau folosirea epilatorului, clar rezultatul nu va fi unul de lunga durata, este dureros si uneori poate nici ceea ce ne-am dorit. Cea mai buna varianta in acest caz, este cu siguranta epilarea definitiva. Nu cred ca exista femeie care sa nu isi doreasca sa se epileze o data si sa scape de aceasta grija. Bineinteles, ca si in cazul epilarii definitive trebuie facute diverse investigatii pentru a se stabili exact de cate sedinte va fi nevoie si ce costuri va presupune o astfel de procedura. Istoricul medical al unei persoane, varsta, sexul, culoarea parului si tipul de ten, toate acestea sunt importante, deoarece pot influenta rezultatele procedurii.

Si daca am scapat de grija epilatului, nu ne mai ramane decat sa ne ocupam ca trupul nostru sa arate bine. Pentru asta ne putem aplica diverse tratamente care pe langa faptul ca ne vor face sa aratam mai bine, ne vor si relaxa. Putem opta pentru tratamentele cu vacuum ce detoxifiaza corpul, ajuta la eliminarea vergeturilor si tonifiaza pielea, printre multe alte beneficii. Pentru inlaturarea tesutului adipos si combaterea celulitei putem opta pentru cavitatie, care are efecte asemanatoare liposuctiei chirurgicale, iar rezultatele se vor vedea chiar dupa prima sedinta. Iar acestea nu sunt singurele tratamente benefice organismului nostru. Lipolaserul, radiofrecventa, velashape sau electrostimularea si multe altele sunt de asemenea de ajutor in slabire, detoxifiere si o mentionere armonioasa a trupui dumneavoastra.

Indiferent de modalitatea si procedurile prin care decidem sa ne intretinem este necesar sa o facem constant deoarece traim intr-un mediu in care intretinerea a devenit o necesitate.