Manichiura si pedichiura

A arata bine este foarte important pentru multi dintre noi, iar tratamentele de frumusete sunt relaxante si te incarca cu energie pozitiva. Ca femeie, timpul acordat ingrijirii personale este mult mai indelungat fata de cel al unui barbat. Cu totii stim ca in ziua de astazi, timpul este o resursa pretioasa, iar cel acordat frumusetii este din ce in ce mai limitat. Daca te regasesti printre femeile care au nevoie de multe ore pentru ingrijirea unghiilor, a parului, a fetei sau a corpului, mersul la salon reprezinta o alternativa ideala.

Atunci cand vine vorba despre infrumusetare, trebuie sa alegem acel loc in care avem deplina incredere in echipa salonului si sa ne asiguram ca ne sunt respectate toate dorintele si, in aceeasi masura, si toate normele de igiena. Salon Bonton Beauty & Medical Center este un salon de infrumusetare din Bucuresti, unde echipa isi uneste fortele pentru a se oferi atat servicii de calitate, cat si un look fascinant, indiferent de tipul de serviciu pentru care ai optat.

Mainile sunt cartea de vizita a oricarei femei. In zilele noastre din ce in ce mai multa lume alege sa mearga la salon pentru a avea unghii perfecte. Tehnicienii din salonul nostru va ofera o intreaga gama de servicii de manichiura-pedichiura ce includ unghii tehnice profesionale cu oja simpla sau semipermanenta, tratamente precum vibromasaj maini/picioare sau impachetari maini/picioare, acestea fiind executate la cele mai inalte standarde din domeniu. De asemenea, manichiura cu gel este una din cele mai utilizate tehnici de infrumusetare a unghiilor din ultimii ani, care iti asigura un look impecabil si de care cat mai multe cliente opteaza, prin prisma faptului ca este o manizhura de durata. Daca insa vreti sa renuntati la oja semipermanenta sau gel, la salon aveti posibilitatea sa alegeti serviciul de indepartare a acestora, la preturi avantajoase.

Prin vizita la salonul de infrumusetare, clientele salonului vor arata impecabil si in pas cu ultimele trenduri fiind gata pentru acea ocazie speciala la care vor participa sau doar pentru a se simti pur si simplu aranjate.

Ai stat vreodata pe ganduri cand a trebuit sa-ti alegi tipul de manichiura? La orice salon trec pragul cliente care nu sunt tocmai sigure de alegerea lor. Nu stiu care varianta este mai buna, mai de durata, ce tip de format li se potriveste la unghii sau pentru ce tip de model sa opteze. De aceea, expertele in manichiura/pedichiura de la salon le ofera informatii legate de avantajele fiecarui tip de manichiura in parte, pentru a le facilita alegerea.

Acest serviciu nu este unul doar pentru femei. Traim intr-o lume in care barbatii sunt interesati in egala masura ca si femeile de aspectul lor. Iar o manichiura ingrijita este importanta nu doar pentru doamne ci si pentru domni. De aceea, la salon Bonton Beauty & Medical Center, si persoanele de sex masculin pot opta pentru serviciul de manichiura simpla, cat si cel de pedichiura simpla.

Asadar, daca vreti doar sa aveti manichiura/pedichiura aranjata sau daca urmeaza sa mergeti la un eveniment si doriti sa le oferiti unghiilor dumnevoastra un look mai aparte, mergeti la salon si rasfatati-va!