Masajul thailandez – cea mai buna solutie pentru a reduce durerile de spate

Stim cu totii ca durerile de spate pot fi cu adevarat un chin, contribuind in mod decisiv la diminuarea starii generale de buna-dispozitie a organismului. Salonul nostru din Bucuresti Bonton Beauty & Medical Center iti ofera sansa de a beneficia de un masaj thailandez ca la carte, realizat de specialisti in domeniu.

Masajul este considerat una dintre cele mai eficiente modalitati prin care muschii pot fi relaxati, fiind, totodata, o procedura foarte eficace atunci cand vine vorba de afectiuni osoase sau la nivelul incheieturilor. Masajul thailandez se adreseaza in principal persoanelor care sufera de dureri de spate sau de gat insuportabile sau care se simt lipsite de energie, greoaie si au o stare persistenta de disconfort.

In ceea ce priveste procedura in sine, masajul thailandez este realizat folosind miscari de compresie musculara si presopunctura, prin miscari lente de catre un terapeut thailandez profesionist. Fiind un salon de infrumusetare din Bucuresti care pune mare accent pe satisfacerea completa a clientilor, Bonton Beauty Center & Medical Center se asigura ca fiecare persoana care opteaza pentru un masaj thailandez are parte de o experienta autentica, care se ridica la cele mai inalte standarde. Specialistii care realizeaza masajul se asigura ca fiecare miscare vizeaza ameliorarea unei dureri punctuale.

Beneficiile masajului thailandez sunt multiple, clientii declarandu-se extrem de multumiti de efectele pozitive ale acestui tip de masaj. Pe langa faptul ca masajul thailandez relaxeaza si tonifiaza muschii, acesta are o contributie esentiala asupra ameliorarii durerilor osoase. Mai mult decat atat, pot fi reduse chiar si durerile persistente resimtite in urma unor leziuni din trecut. Pentru maximizarea beneficiilor masajului thailandez, se recomanda o sedinta de minimum 50min in cadrul salonului de infrumusetare din Bucuresti. In cazul in care doresti sa aveti parte de un tratament pentru intreg corpul, atunci masajul thailandez va dura aproximativ 2h.

Prin urmare, nu mai sta pe ganduri si incearca masajul thailandez pentru a te simti din nou ca in tinerete. Elimina durerile si ofera-ti cateva clipe de relaxare in cadrul celui mai primitor salon de infrumusetare din Bucuresti.