Presoterapia, o metoda eficienta si rapida de slabit

Lupta cu kilogramele in plus pare a se transforma intr-o coordonata generala a lumii contemporane. Mancarea de tip fast-food, sedentaritatea si factori externi precum stresul sau oboseala faciliteaza acumularea depozitelor de grasime, care nu numai ca afecteaza aspectul fizic, dar au si un efect negativ asupra organelor interne.

Gratie evolutiei fulminante a domeniului medical inregistrate in ultimii ani, exista din ce in ce mai multe proceduri si tratamente ce promit o pierderea rapida in greutate si, mai mult decat atat, consolidarea greutatii corporale de dupa terminarea procesului de slabire. Cu toate acestea, unele dintre ele pot avea efecte adverse deosebit de grave, ducand pana la deces. Pe cale de consecinta, este esential sa te documentezi inainte de a opta pentru orice tip de procedura medicala si sa alegi tratamentul care se potriveste cel mai bine cu modul tau de viata.

Presoterapia, cunoscuta si sub numele de drenaj limfatic, este o procedura non-invaziva care are rolul de a elimina toxinele din corp, restabilind, concomitent, buna circulatie a sangelui. Aceasta terapie amelioreaza circulatia sanguina si limfatica a taliei, a bratelor si a picioarelor cu ajutorul unui costum dotat cu niste camere care se umfla si dezumfla, determinand, astfel, efectuarea unui masaj specific. Cand drenajul limfatic este efectuat, ganglionii limfatici se elibereaza, toxinele se elimina, iar circulatia venoasa si cea limfatica incep a functiona in limitele normale.

Pentru a maximiza efectele drenajului limfatic in vederea obtinerii unor rezultate cat mai bune, care sa dureze pe termen lung, sunt necesare circ 10 sedinte. De presoterapia poate beneficia orice persoana, insa este recomandat ca oamenii care sufera de claustrfobie sa evite drenajul limfatic din motive evdente. De asemenea, este stric interzisa presoterapia atunci cand vine vorba de femeile insarcinate.

Prin urmare, alege sa beneficiezi la maximum de avantajele drenajului limfatic (tratarea celulitei, combaterea retentiei de apa, tratarea afectiunilor circulatorii), intr-un mod sigur, profesionist si placut.