Tatuajele – un moft sau o greseala?

In ultimii ani, s-a inregistrat faptul ca dorinta indivizilor de a avea cel putin un tatuaj a crescut considerabil ca urmare a evolutie macrosocietatii si a schimbarii mentalitatii oamenilor. Cu toate acestea, se intampla de multe ori ca un tatuaj pe care ti l-ai dorit din tot sufletul la un moment anume sa nu se mai potriveasca deloc cu persoana care esti acum, devenind chiar un regret. Din pacate, tatuajele permanente nedorite nu pot fi eliminate cu repezitatea cu care a fost realizat, intrucat procedura utilizata presupune atat mai multe sedinte, cat si un tehnica migaloasa, extrem de atenta.
Probabil ati auzit faptul ca stergerea unui tatuaj permanent este foarte scumpa si dureroasa: ei bine, aceste aspecte constituie nimic mai mult decat un mit. Gratie evolutie neincetate a domeniului medical, coroborata cu dezvoltarea perpetua a tehnologiei, procedurile de eliminare a unui tatuaj permanent au devenit mai facile, insa, cu toate acestea, salonul nostru colaboreaza cu medici specialisti dermatologi pentru realizarea acestui tratament in vederea maximizarii rezultatelor si a mentinerii sigurantei depline pe tot parcursul acestui proces.
Cea mai comuna intrebare pe care o adreseaza un client care doreste sa isi stearga un tatuaj permanent este ,,Cat dureaza?”. Ei bine, raspunsul variaza de la pacient la pacient in functie de marimea tatuajului si de culorile folosite. Pentru a va face o idee, un tatuaj realizat doar cu o singura cerneala, de dimensiune medie, necesita pentru inlaturare intre 5-8 sedinte, derulate la interval de 4 saptamani. Salonul nostru va pune la dispozitie o consultare gratuita pentru a decide impreuna care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a scapa definitiv de tatuajul nedorit.
Un alt aspect de interes major rezida in pretul acestui tip de procedura. Trebuie sa stiti ca, la fel precum durata realizarii tratamentului, si pretul variaza in functie de marimea si textura tatuajului.
Nimic nu este imposibil, asa ca daca nu te mai identifici cu un tatuaj permanent pe care il ai, vino sa rezolvam impreuna aceasta problema in conditii de siguranta si igiena maxime.