Tratamente de intinerire

Timpul trece foarte de repede si incet, incet fara sa ne dam seama ajungem la concluzia ca trecerea anilor incepe sa se observe atat pe chipul cat si pe corpul nostru. Desigur ca toate ne-am dori sa fim mereu adolescente, sa avem pielea fina si catifelata, sa avem picioarele tonifiate si sa nu ne facem griji fie si de cel mai mic rid aparut, chiar de este unul de expresie.

Fiecare ne dorim sa oprim timpl in loc si atunci cand ne uitam in oglinda sa nu vedem nici macar un rid, insa varsta nu ne iarta. Unele femei au gene mai bune si trecerea anilor nu se vede atat de repede pe fatal lor, insa ce ne facem restul care nu ne putem impaca cu aparitia ridurilor?

In general ne facem probleme de aparitia celor de pe frunte si cele din jurul ochilor, deoarece acestea sunt primele care apar si care se sesizeaza destul de usor. Insa nu doar aceste parti ale fetei sunt afectate de riduri. Si zona buzelor se afla pe aceasta lista, deoarece pe masura ce imbatranim ligamentele din zona barbiei si a gurii se slabesc si permit tesutului gras in obraji treptat, treptat sa se lase. Si nu doar aceasta este cauza. Toti stim ca fumatul, expunerea la soare si chiar mostenirea genetica pot fi factori ai aparitiei ridurilor.

Din fericire, cand vine vorba de tratamente corporale si faciale, noi femeile suntem cele mai norocoase. Daca avem celulita, mergem la salonul de infrumusetare si putem beneficia de masaje si diverse tratamente corporale care sa ne ajute sa scapam de aspectul de coaja de portocala. Daca ne apar riduri, putem sa optam pentru un tratament antirid si imediat scapam de cativa ani in plus pe care acestea ni le atribuie. Si pentru fiecare modificare de alt gen pe care ne-o dorim, se va gasi mereu o solutie.

Daca te-ai decis penru o astfel de interventie stabileste foarte clar asteptarile pe care le ai si comunica-le doctorului spcialist care se va ocupa de aceasta procedura, pentru ca rezultatele sa fie conform asteptarilor.

Va asteptam cu drag