Tratamentul antistress Bruno Vassari, un must-have al acestei toamne

De-a lungul timpului, specialistii in dermatologie au ajuns la concluzia ca tenul este mult mai expus in anotimpurile de tranzitie (primavara si toamna), date fiind schimbarile de temperatura si praful abundent din atmosfera. In plus, stresul – coordonata fundamentala a societatii contemporane – influenteaza in mod direct calitatea tenului. De pilda, o viata agitata va poate imbatrani tenul cu pana la 10 ani, actiune ce este, de cele mai multe ori, ireversibila daca nu se iau masuri viabile si adecvate in timp util. Ei bine, salonul Bonton Beauty & Medical Center vine in ajutorul femeilor cu ten normal si uscat in aceasta toamna solicitanta: Tratamentul antistress Bruno Vassari.

Tratamentul antistress Bruno Vassari este realizat cu produse profesionale de inalta calitate, testate dermatologic si avand un efect imediat asupra tenului. Gratie formulei unice a produselor, tratamentul contribuie decisiv la redarea elasticitatii pielii, epiderma dobandind vitalitate. De asemenea, tenul capata un aspect sanatos si luminos, eliminandu-se toate impuritatile. Chiar daca alimentatia joaca un rol esential in mentinerea sanatatii tenului, tratamentele de specialitate, precum tratamentul antistress Bruno Vassari, se constituie drept un adjuvant de nadejde in lupta contra factorilor nocivi.

Ce presupune acest tratament? Ei bine, tratamentul antistress Bruno Vassari dureaza 1h si 50 de minute si este format din 7 etape atent realizate de profesionistii nostri: mai intai, are loc Demachierea ochilor cu produsul profesional Bio Douce sau Deep Cleansing Oil. Apoi, intreaga fata este curatata cu Instant Cleansing Milk, urmand a fi aplicata o lotiune tonica cu scopul revitalizarii faciale. Pasul urmator consta intr-un gomaj ce are rolul de a elimina celulele moarte, urmat indeaproape de o serie de extractii faciale, menite a indeparta punctele negre si impuritatile din profunzimea tenului. Mai apoi, are loc aplicarea unei masti revitalizante special conceputa pentru redarea luminozitatii pielii, iar ultima etapa rezida in masarea intregii fete cu o crema hidratanta.

Asadar, daca iti doresti un refresh pentru tenul tau, apeleaza cu incredere la tratamentul antistress Bruno Vassari pentru revitalizarea pielii si regenerarea celulelor de la nivelul epidermei. De ce sa vindeci cand poti sa previi?