Tratamentul de radiofrecventa, metoda inovativa de a pierde centimetri nedoriti

Chiar daca anotimpul cald a trecut, silueta ramane un element important din viata oricarei femei. Hainele groase din timpul toamnei si al iernii pot ascunde cu usurinta imperfectiunile corpului, insa orice problema care nu este tratata si rezolvata la timp, se va croniciza si automat va deveni mult mai greu sa fie rezolvata. Acest aspect este valabil si in cazul celulitei, inamicul numarul 1 al tuturor femeilor. Doamnelor, toata lumea are celulita, chiar si supermodelele de la Victoria’s Secrets, insa exista modalitati prin care aceasta poate fi redusa extrem de mult, devenind insesizabila. Ei bine, tratamentul de radiofrecventa este una dintre cele mai noi modalitati prin care puteti diminua aspectul neplacut de coaja de portocala.

Radiofrecventa determina cresterea temperaturii in profunzimea tesutului adipos, fapt ce duce la eliminarea celulelor grase in exces, actiune ce va elimina in mare masura aspectul de coaja de portocala. Caldura patrunde, asigurand crearea de noi celule de colagen. Automat pielea dobandeste elasticitate si capata un aspect placut la atingere. In ceea ce priveste modul de desfasurare al tratamentului de radiofrecventa, acesta incepe prin aplicarea unui produs profesional anticelulitic sau cu rol de slabire pe zona tratata si, prin miscari specifice, se maseaza zona respectiva timp de 30 minute. Pentru maximizarea efectelor si obtinerea unor rezultate pe termen lung se recomanda intre 8 si 10 sedinte efectuate saptamanal.

Tratamentul de radiofrecventa are o gama variata de avantaje, surclasand orice metoda de eliminare a celulitei de pana acum. Eficienta acestui tratament este dovedita si de faptul ca toate clientele care l-au incercat au observat rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta, iar schimbarea produsa dupa 6 sedinte fiind de-a dreptul senzationala: pierderea de pana la 10 cm (!!!) in circumferinta soldurilor si/sau a abdomenului. Mai mult decat atat, clientele noastre s-au declarat extrem de multumite de faptul ca acest tratament este complet lipsit de durere, fiind o terapie noninvaziva.

Inainte de a te programa pentru prima sedinta a tratamentului de radiofrecventa, trebuie sa stii ca femeile insarcinate sau persoanele care sufera de cancer sau epilepsie nu pot apela la aceasta terapie, din motive evidente.

Asadar, bucura-te de noua experienta oferita de salonul Bonton Beauty & Medical Center si scapa de centimetri nedoriti cu ajutorul undelor electromagnetice puse in miscare de radiofrecventa. Rezultatele vor fi uimitoare.