Project Description

Curatare faciala ultrasunete

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Curatare faciala ultrasunete

Curatarea faciala cu ultrasunete este o alternativa blanda si noninvaziva la tratamentele clasice de curatare a punctelor negre cu ajutorul extractiilor manuale si a vaporilor fierbinti. In doar cateva minute obtii un ten curat si neted, fara imperfectiuni.

Durata si pasii tratamentului:

Terapia dureaza 20 minute si include demachierea faciala si curatarea sa in profunzime, cu ajutorul unei spatule cu ultrasunete. Undele ultrasonice aduc impuritatile din profunzimea pielii la suprafata, pentru a putea fi usor inlaturate, fara durere si fara niciun disconfort. Terapia deschide porii si elimina celulele moarte, impuritatile, excesul de sebum si urmele de acnee, pentru un ten cu aspect sanatos.

La finalul procedurii se aplica un produs profesional optim pentru ten, cu proprietati hranitoare si de redare a vitalitatii pielii. Porii sunt inchisi si printr-un masaj facial bland este stimulata productia de noi celule de colagen si elastina. Tenul isi va recapata culoarea si aspectul sanatos, aratand minunat chiar si fara machiaj.

Bucura-te de o curatare faciala in profunzime, pentru a scapa de imperfectiunile si de impuritatile de la nivelul tenului!

Daruim frumusete!

Pret:

CURATARE FACIALA ULTRASUNETE

Tratament complet

90 RON
(TVA INCLUS)
20 MIN
CURATARE FACIALA ULTRASUNETE

In cadrul altui tratament

30 RON
(TVA INCLUS)
10 MIN

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE