Project Description

Lipolaser

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Lipolaser

Lipolaserul este unul dintre cele mai noi tratamente noninvazive de reducere a grasimilor si de remodelare corporala, cu rezultate similare celor obtinute prin operatiile estetice de liposuctie, iar rezultatele sunt dovedite clinic si confirmate de medicii esteticieni.
Se actioneaza localizat, cu ajutorul acestei tehnologii revolutionare tratandu-se probleme precum aripioarele sau colaceii. Padelele laser dezintegreaza tesutul adipos, in doar 10 minute obtinandu-se o conturare vizibila a zonei vizate.

Laserul este intens utilizat in chirurgia estetica, atat pentru tratarea problemelor dermatologice, cat si pentru eliminarea surplusului de grasime. Celulita este, astfel, eliminata prin directionarea unor unde laser asupra zonelor cu probleme, care le incalzesc si le dezintegreaza.

Principiul laseroterapiei este simplu: cand se actioneaza cu radiatie laser se produce o pompare energetica menita a imbunatati metabolismul celular. 

Tratamentul cu Lipolaser este  sigur, noninvaziv și nedureros, fiind resimtita doar o usoara incalzire locala. .Procedura efectueaza o remodelare corporala si ajuta la eliminarea  grasimii localizate.
LipoLaserul activează chiar și metabolismele mai lenese, rezultatele fiind vizibile atat prin scaderea in centrimetri, cat si prin coeficientul de masa grasa corporala, care se reduce semnificativ.

Lipolaserul este eficient in zonele problema, precum abdomenul la barbati si coapsele la femei.
Aparatul topeste grasimea inestetica din zonele tratate in doar 30 minute.  Nu se aplica produse cosmetice, pentru a lasa laserul sa patrunda in profunzime, pana la tesutul adipos.

Persoanele care se confrunta cu depozite mari de grasime sau cu celulita in stadii avansate necesita un tratament intensiv de 4-6 saptamani, cu efectuarea a doua sedinte saptamanal.

Specialistii personalizeaza terapia in functie de necesitatea si de caracteristicile fiecarui client: varsta, tipul de piele si starea de sanatate a acesteia.

  • Elimina grasimea prin lipoliza
  • imbunatateste si accelereaza metabolismul organismului
  • faciliteaza atat scaderea in centimetri, cat si pierderea in greutate
  • procedura rapida, cu rezultate vizibile instant
  • non-invaziva, fara efecte secundare
  • nu necesita perioada de recuperare
  • femei insarcinate si copii
  • clienti epileptici
  • clienti cu dereglari ale glandei tiroide

Asigura-ti rapid si sigur o remodelare corporala eficienta prin lipolaser!

Daruim frumusete!

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE