Project Description

Masaj combinat (relaxare si anticelulitic)

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Masaj combinat (relaxare si anticelulitic)

Masajul combinat imbina intr-o singura sedinta miscarile anticelulitice, viguroase, cu tehnicile folosite pentru relaxarea epidermei. Ofera atat beneficii estetice, cat si spirituale.

Specialistul Bonton Beauty Center incepe orice sedinta de masaj combinat cu incalzirea muschilor in vederea aplicarii manevrelor anticelulitice. Masajul anti-celulita implica prize specifice prin care se stimuleaza circulatia sangelui si drenajul limfatic, menite a accelera eliminarea toxinelor, a grasimilor in exces si a retentiei de apa, responsabile cu formarea celulitei.  Se maseaza direct straturile superficiale, pentru redarea elasticitatii pielii si pentru netezirea zonelor tratate.

O sedinta corecta de masaj anticelulitic nu lasa urme (echimoze, vanatai), pentru ca se incalzeste in prelabil muschiul prin miscari specifice. In cazul manevrelor mai dure si mai profunde, necesare pentru dislocarea nodulilor celulitici este posibil ca terapia sa doara. Cele mai frecvente miscari din timpul masajului combinat sunt: frictiunile, framantatul, ciupiturile si tapotatul.

Pentru rezultate optime in combaterea celulitei  se recomanda efectuarea a cel putin 2 sedinte pe saptamana, consumul a doi litri de apa pe zi si o alimentatie bogata in fructe si legume. Zaharul se poate inlocui cu zaharina si nu este indicat sa se faca exces de cafea, alcool si tutun.

In ultimele 10-20 minute de masaj combinat specialistul Bonton Beauty Center trece la manevrele specifice masajului de relaxare, care sunt lente, relaxante si care sunt adesea combinate cu meloterapia si aromoterapia.  Prin miscarile din timpul masajului de relaxare se detensioneaza intreg corpul, se elimina stresul si se imbunatateste circulatia sangelui si a limfei. 

La finalul sedintei clientul resimte o stare completa de bine la nivelul intregului corp.

  • dispare surplusul de tesut adipos si se remodeleaza corpul localizat
  • este imbunatatita circulatia sangelui si cea a limfelor
  • se scade in circumferinta
  • se elimina toxinele din corpul uman
  • clientul obtine o stare de relaxare completa si profunda
  • starea de oboseala este eliminata
  • musculatura se relaxeaza
  • corpul primeste un plus de vitalitate si energie pozitiva
  • creste elasticitatea si catifelarea pielii

Incearca masajul combinat si te bucuri de un efect 2 in 1: scapi de anticelulita si primesti o doza completa de energie si vitalitate, cu efect antistres!

Daruim frumusete!

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE