Project Description

Masaj cu ierburi asiatice

PROGRAMEAZA-TE

Masaj cu ierburi asiatice

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Masaj cu ierburi asiatice

Doar la auzul denumirii acestui masaj, gandul iti zoara catre diverse arome ce iti vor invalui corpul si te vor relaxa complet. Tehnica de masaj cu ierburi asiatice presupune aplicarea pe corp a unui amestec de uleiuri esentiale combinate cu ierburi aromate, incalzite in ulei, toate prinse intr–un saculet ce va facilita aplicarea acestora.

Masajul se va realiza cu ajutorul a 4 saculeti, folosindu-se alternativ cate 2 saculeti odata in timp ce ceilalti 2 vor sta la incalzit in ulei. Acest masaj este foarte bun pentru eliberarea sinusurilor si a cailor respiratorii datorita plantelor ce lucreaza in deschiderea acestora si intinerirea simturilor. Ierburile aromatice au rolul de a creste mobilitatea si flexibilitatea muschilor si a articulatiilor, astfel ca acest masaj este de un real ajutor in reducerea durerilor provocate de osteoartrita sau fibromialgie, de reumatism, artroza sau dureri articulare, faciliteaza relaxarea musculara, reduce spasmele musculare, este benefic si impotriva insomniilor, al depresiei sau al stresului emotional. Dupa un astfel de masaj va veti simti mai energic datorita modalitatii in care acesta este realizat. Cu ajutorul saculetilor, terapeutul exercita msicari rapide ce revitalizeaza organismul, determina regenerarea celulara si va elibereaza intreg organismul de energiile negative.

Va asteptam la Bonton Beauty Center pentru a beneficia de minunile unui astfel de masaj care va va conferi o senzatie de destindere totala. In functie de zona in care resimtiti dureri, masajul aplicat pe zona respectiva va ameliora durerile cu care va confruntati. Cu un masaj de doar 60 minute va veti simti ca nou.

Pret:    85 RON (TVA INCLUS)
SEDINTA/50 MINUTE

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE