Project Description

Masaj Decontracturant/Terapeutic

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Masaj Decontracturant/Terapeutic

Masajul decontracturant este o forma a masajului terapeutic, care se recomanda atunci cand clientul se confrunta cu structuri musculare blocate.

Masajul decontracturant include 3 etape: masajul terapeutic, drenajul limfatic şi masajul somatic.

Acest tip de masaj rezolva problema contracturilor musculare, a întinderilor musculare si chiar a edemului muscular, care este o suferinţă îndelungată a muşchiului.

Masajul decontracturant se execută manual, cu o presiune intensa, dar adaptată nivelului de suportabilitate a fiecărei persoane. Miscarile se efectueaza de-a lungul, dar si contra fibrelor musculare. Majoritatea masajelor decontracturante se concentreaza asupra grupelor majore de muschi, in special din zona gatului si a spatelui.

Acest tip de masaj are rol deblocant si este urmat de drenajul limfatic, prin care se elimina toxinele din organism.

După drenajul limfatic se efectuează un masaj somatic, de relaxare a zonei respective.

Masajul decontracturant are multiple beneficii la nivelul organismului uman:

Masajul decontracturant se recomanda mai ales persoanelor care au contracturi cronice cauzate de stres, sedentarism, activitati fizice intense sau o postura incorecta.

Masajul decontracturant nu se recomanda persoanelor care au: piele inflamata, eruptii cutanate, rani deschise, vanatai,  tumori, hernie abdominala, interventii chirurgicale recente, tromboza venoasa profunda, tromboflebita, etc.

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE