Project Description

Microdermabraziune in cadrul tratamentului

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Microdermabraziune in cadrul tratamentului

Microdermabraziunea face parte din gama tratamentelor faciale rapide, ce ofera efecte spectaculoase in ceea ce priveste imbunatatirea aspectului tenului. Prin acest tratament tenului tau ii va fi redata luminozitatea si fermitatea intr-un timp scurt de doar cateva minute.

Microdermabraziunea este o buna alternativa la peelingul chimic, este o metoda non-invaziva nedureroasa, rapida ce presupune indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii, ajutand la o mai buna regenerare celulara si totodata la o reechilibrare a fibrelor de colagen si elastina, prin stimularea productiei de noi celule.

Aceasta procedura se poate folosi cu succes indiferent de varsta sau tipul de ten pe care il aveti. Va asteptam la Salon Bonton pentru a profita de efectele spectaculoase ale acestei proceduri care nu va imbunatati doar aspectul tenului dumneavoastra ci se va ocupa si de ameliorarea imperfectiunilor faciale cauzate de expunerea indelungata la soare de procesul de imbatranire sau in urma problemelor cu acneea.

Nu asteptati sa inaintati in varsta si acest lucru sa se vada pe fata dumneavoastra. Indiferen de varsta, tenul noastru are nevoie de ingrijire. Profitati de un tratament rapid ale carui efecte se vor vedea imediat. Cu siguranta veti fi multumita de rezultatul final.

Pret:

PRET 10 MIN / 40 RON
(TVA INCLUS)

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE