Project Description

Radiofrecventa faciala, antirid & lifting

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Radiofrecventa faciala, antirid & lifting

Radiofrecventa (RF) este un tratament facial de intinerire a pielii, ce estompeaza ridurile si asigura un efect de lifting instantaneu, prin stimularea sintezei de colagen, elastina si acid hialuronic, in urma sedintelor repetate la intervale de 10-14 zile.

Vasodilatatia realizata in timpul radiofrecventei ajuta la o mai buna oxigenare a tesuturilor si la redarea elasticitatii pielii.

Tratamentul este ideal pentru persoanele care au pielea lasata, fie ca urmare a trecerii anilor, fie in urma unor dezechilibre hormonale sau a unor scaderi fortate in greutate.

O sedinta RF dureaza 60 minute si include: demachiere, tonifiere, gomaj, masca (optional si fiola, la un cost suplimentar).

– curentul electric alternativ cu unde intre 3-4MHz trece prin tesuturi, determinand o incalzire puternica a pielii, ce determina productia de noi fibre de coagen si elastina

– caldura locala resimtita de clienti nu doare si nu produce disconfort

– incalzirea epidermei conduce la stimularea celulara, atat de importanta in procesul de combatere a imbatranirii pielii.

– tratamentul asigura un LIFTING FACIAL NECHIRURGICAL

– procedura actioneaza in profunzimea pielii, avand efecte vizibile rapid.

– terapia este indicata persoanelor cu varste intre 30 si 50 de ani

– tratamentul este unisex, fiind indicat atat femeilor, cat si barbatilor

– procedura este non-invaziva si nu necesita perioada de recuperare (poate aparea cel mult o inrosire a pielii, care dispare in aceeasi zi)

– terapia poate fi realizata pe intreaga fata: frunte, cearcane, pometi, barbie, gat si decolteu

pentru rezultate optime, se recomanda combinarea RF cu tratamente cosmetice potrivite fiecarui tip de ten

este esentiala respectarea numarului de sedinte recomandat de specialistii Bonton, precum si intervalul dintre acestea.

Un tratament complet de RF implica minimum 6 sedinte, asadar, pentru rezultate optime, se recomanda ca prima sedinta sa se realizeze dupa un tratament facial cosmetic (care se achita separat), iar urmatoarele 5 sa se efectueze la un interval de 10-14 zile fiecare.

– rezultatul va fi wow la circa 2 luni de la cea de-a 6 sedinta, deoarece sinteza de colagen si elastina se realizeaza in timp.

 Important: umarul de sedinte depinde de varsta, sexul si starea initiala a pielii fiecarui client, precum si de modul in care reactioneaza fiecare persoana la tratament.

– Ulterior celor 6 sedinte, se recomanda programarea unei sesiuni de intretinere la 6 luni.

RF este un tratament non-invaziv, dar incalzirea epidermei poate conduce la anumite reactii adverse rare, manifestate la persoanele mai sensibile, precum:

  • eritem (inrosirea temporara a pielii, pentru circa 30 de minute)
  • usoare arsuri superficiale, urmate de o pigmentare temporara a zonei.

RF nu se poate realiza in cazurile de mai jos:

  • femei insarcinate sau care alapteaza
  • persoane cu epilepsie, dermatite si iritatii ale tenului
  • persoane cu implanturi metalice si pacemakere cardiace

Programeaza-te acum pentru un lifting facial nechirurgical, realizat de catre specialistii Bonton prin radiofrecventa faciala!

1 SEDINTA RF de 60’= 150 LEI

4 SEDINTE RF+ 1 CADOU = 600 LEI ( in loc de 750 lei)

1 SEDINTA RF DUPA UN TRATAMENT FACIAL= 100 LEI ( redus de la 150 lei)

*O sedinta RF dureaza 60 minute si include: demachiere, tonifiere, gomaj, masca (optional si fiola, la un cost suplimentar).

* Un tratament complet de RF implica minimum 6 sedinte, asadar, pentru rezultate optime, se recomanda ca prima sedinta sa se realizeze dupa un tratament facial cosmetic (care se achita separat), iar urmatoarele 5 sa se efectueze la un interval de 10-14 zile fiecare.

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE