Project Description

Tehnologia Velashape

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Tehnologia Velashape

Este o combinatie de vacuum cu frecventa bipolara si raze infrarosii, care actioneaza localizat, topind tesutul adipos si stimuland drenajul limfatic. Se obtine o reducere de pana la 7 cm in circumferinta.

Velashape reprezinta dispozitivul medical inovator care a  primit aprobarea FDA (Food and Drug Administration USA) pentru tratarea celulitei si pentru remodelarea corporala. circumferentiala. Actioneaza printr-un mix de 3 terapii-minune:  tehnologia RF (radiofrecventa),  IR (lumina infrarosie) si masajul mecanic (cu vacuum si cu role), toate fiind eficiente in remodelarea corporala noninvaziva.

  • reducerea celulitei, a aspectului de “coaja de portocala”
  • imbunatatirea texturii si a tonusului pielii
  • reducerea in centimetri a zonei tratate
  • tratarea spasmelor
  • pentru corectia micilor asimetrii de dupa liposuctie si sarcina
  • intarirea muschilor abdominali

Zonele tratate cel mai frecvent si cu rezultatele cele mai bune sunt abdomenul, coapsele si fesele  dar si  flancurile, spatele, bratele si gambele.Chiar produce reducere circumferentiala a zonei tratate? 
Raspunsul este categoric: DA. Conform studiilor clinice efectuate, cel mai bine raspunde la tratament abdomenul – cu o reducere de pana la 5-7 cm dupa 6 sedinte de tratament. De asemenea, la nivelul feselor se obtine o reducere de aproximativ 3-5 cm, iar la nivelul coapselor 1,5-2,5 cm. Bineinteles tratamentul Velashape trebuie sustinut de controlul atent al dietei precum si de exercitii fizice regulate pentru a mentine rezultatul pe termen lung.Se imbunatateste textura si laxitate pielii? 
Majoritatea pacientilor au imbunatatiri ale texturii pielii. De asemenea zonele cu exces de piele moderat au o imbunatatire prin cresterea tonicitatii pielii.Celulita se poate trata cu Velashape? 
Celulita este o stare a pielii care se poate imbunatati cu Velashape avand in vedere ca toate cele trei tehnologii – RF,  IR si MMV luate in mod separat imbunatatesc celulita.Combinate in acelasi tratament aceste tehnologii au rezultate superioare si este unul dintre dispozitivele cu rezultate foarte bune in acest sens.  Nu trebuie uitat ca celulita este o stare „cronica” a pielii si ca urmare aceste tratamente trebuie repetate in timp (tratament de intretinere).  Uneori Velashape se combina cu succes cu alte tratamente medicale anticelulitice cum ar fi mezoterapia cu ace precum si aplicarea la nivelul zonelor tratate  a unor produse dermatocosmetice care sa mentina si sa amplifice rezultatul obtinut. In cazul celulitei se va face o indicatie de tratament in functie de varsta, gradul celulitei precum si de alti factori.

Un tratament consta in 6 sedinte, cate 1 sedinta in fiecare saptamana, urmand ca tratamentul de intretinere pentru mentinerea rezultatelor sa fie efectuat la un interval de 1-3 luni. O sedinta dureaza aproximativ 30-40 minute, in cadrul acesteia tratandu-se maxim doua zone

Aceste tratamente sunt non-invazive, nechirurgicale si fara timp de recuperare, fara disconfort, eficiente pentru toate tipurile de piele, nu se folosesc substante chimice si nu au efecte secundare semnificative. Va puteti intoarce la activitatile zilnice imediat dupa tratament.

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE