Project Description

Tratament Anti/acnee

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Tratament Anti/acnee

Acest tratament previne si trateaza acneea bogata sau usoara, are actiune antiseptica, cicatrizanta, astringenta si antiinflamatoare.

La un anumit moment in viata, fie noi fie o persoana draga noua se confrunta cu probleme precum acneea. In general, marea majoritate se confrunta cu acneea in perioada adolescentei, aparuta cu o intensitate mai mare in zona tenului. Pe langa faptul ca sunt incomode, cosurile sunt si inestetice si iti creaza atat discomfort fizic cat si din punct de vedere al vietii sociale, inspecial cand esti tanar si pui foarte mare pretul pe aspectul tau fizic. Insa pentru a nu te mai simti stanjenit din aceasta cauza te asteptam la Salon Bonon penru un tratament antiacnee.

Acneea este  o afectiune a epidermei, ce rezulta in urma unei secretii masive a glandelor sebacee, ce duc la infundarea porilor. Acneea este rezultatul a mai multor factori precum sebum in exces, celule de piele moarta, inmultirea bacteriilor si desi nu este cauzata de infectii niciodata, acestea cu siguranta pot inrautati situatia.

Oricata grija vei avea de tenul tau, exista posibilitatea sa ai probleme cu acneea, si problemele hormonale avand un cuvant de spus in aceasta situatie. Insa, exista tratamente, iar la Salon Bonton ne vom ocupa indeaproape sa te bucuri de eficacitatea lor. Vino si profita de tratamentul aniacnee care sa iti lasa tenul curat, astfel incat sa nu te simti confortabil de fiecare data cand vei iesi din casa.

Pret:

PRET 160 RON
(TVA INCLUS)

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE