Project Description

Tratament antirid

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Tratament antirid

Este o combinatie de vacuum cu frecventa bipolara si raze infrarosii, care actioneaza localizat, topind tesutul adipos si stimuland drenajul limfatic. Se obtine o reducere de pana la 7 cm in circumferinta.

Tratament de lux cu actiune de regenerare si umplere a ridurilor fine.

Daca considerati ca aparitia ridurilor este provocata doar de inaintarea in varsta, atunci cu siguranta aveti nevoie de mai multe informatii privind acest aspect. Da, si inaintarea in varsta este una din cauze, insa cu siguranta nu este singura si nu ar trebui sa mergeti pe ideea ca daca sunteti tanara nu trebuie sa va faceti griji in privinta ridurilor.

– riduri de expresie – apar intre sprancene, in colturile ochilor sau in jurul buzelor, de la incruntat, ras si chiar de la zambit;

– riduri elastice – apar pe obraji, buze si gat, de la expunerea inelungata la lumina soarelui;

– riduri de compresie – apar pe piept, fata si gat, de la pozitia in care dormim;

– riduri de gravitatie – apar oriunde pe fata, de la imbatranire si datorita expunerii la soare;

– riduri atrofice – apar pe frunte, de la incruntare.

Aparitia ridurilor nu poate fi evitata, insa poate fi incetinita. Iar cu ajutorul specialistilor nostri va puteti recapata tenul tanar si puteti scapa de acele riduri inestetice. Va asteptam la Salon Bonton pentru un tratament antirid ce va poate garanta recuperarea elasticitati pielii astfel incat sa pareti cu cativa ani mai tanara.

Pret:

PRET 150 RON
(TVA INCLUS)

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE