Project Description

Tratament Facial cu OXIGEN HIPERBARIC

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Tratament Facial cu OXIGEN HIPERBARIC

O inovatie la nivelul terapiilor faciale de infrumusetare o reprezinta tratamentul cu Oxigen Hiperbaric, cunoscutsi ca Tratamentul Madonnei, pentru ca vedeta il recomanda si il adora, considerandu-l fantana tineretii.

Oxigenul hiperbaric are efecte uimitoare de intinerire a pielii, vizibile dupa doar o singura sedinta.

Tratamentul facial este non-invazivsi are efecte rapide si imediate, care rezista in timp. Dupa numai 5 sedinte, tenul poate arata cu pana la 5 ani mai tanar!

Aceste rezultate extraordinare se datoreaza unui mix de minerale, vitamine, antioxidanti, acid hialuronic si alti acizi proprii pielii, care se aplica la nivelul tenului prin pulverizare. Ulterior, cu ajutorul unui instrument numit aerograf, acest ser-minune este impins adanc in piele, pentru a activa celulele si a hrani epiderma. Dispozitivul capteaza oxigenul din aer, iar acesta se transforma intr-un gaz de cea mai mare puritate. Bula astfel creata este disipata in derm, impreuna cu cocktail-ul de acizi si vitamine esentiale.

OXY-Injection: “injectarea” cu oxigen de puritate ridicata, pentru a deschide porii si a elimina impuritatile.

OXY-Spray (Aerograful):Combina oxigenul pur cu cocktail-ul de minerale, vitamine, antioxidanti, acid hialuronic si alti acizi proprii pielii. In aceasta etapa apar noi resurse de colagen, se produce regenerarea celulara si se reface elasticitatea pielii.

OXY Mask: Tenul este acoperit integral cu o masca de oxigen pur, inhalat prin fiecare por.  Astfel, colagenul este protejat impotriva degradarii, iar pielea devine mai ferma si mai catifelata.

BONUS:Inainte de cei 3 pasi ai tratamentului cu Oxigen Hiperbaric, specialistii Bonton vor efectua microdermoabraziunea la nivelul tenului, pentru a curata tenul si a exfolia celulele moarte.

Nu doar ca nu este necesara perioada de recuperare post-tratament, insa pielea va arata perfect in urma sedintei cu Oxigen Hiperbaric!

  • Ridurile fine sunt eliminate, cele adanci sunt atenuate
  • Cearcanele dispar, iar ovalul fetei este redefinit
  • Tenul acneic este vindecat, cicatricile sunt atenuate, caci pielea se regenereaza rapid
  • Petele sunt reduse
  • Vergeturile sunt atenuate
  • Pielea ramane mai neteda, mai luminoasa, mai elastica, curata siplina de vitalitate
  • Acum poti opri timpul in loc, prin tratamentul facial cu Oxigen Hiperbaric.

Incearca-l si tu!

Pret:

PRET FATA 200 RON
SEDINTA/90 MINUTE
(TVA INCLUS)
PRET FATA, GAT SI DECOLTEU 240 RON
SEDINTA/90 MINUTE
(TVA INCLUS)

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE