Project Description

Tratament fata cu Oxigen Hiperbaric

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Tratament fata cu Oxigen Hiperbaric

Daca nu ti-ai facut inca un tratament de oxigenare al tenului care hidrateaza cu efecte antirid acum este momentul potrivit. Toate ne dorim un ten cu acel aspect de piele de bebelus si, da, acest lucru este posibil.  O astfel de procedura nu dureaza foarte mult si dupa ce o veti incerca, cu siguranta veti considera ca ati descoperit unul din secretele frumusetii. Numeroase vedete opteaza periodic pentru un astfel de tratament si ati vazut cum arata. La Salon Bonon va putem ajuta sa aveti un ten la fel ca vedetele pe care le admirati.

Oxigenul este vital si de ajutor pe toate planurile. Tratamentul cu oxigen ajuta la oxigerarea tesuturilor si de aici rezulta o piele mai luminoasa si desigur, mai curata. Fiecare celula din corpul uman necesita de oxigen pentru buna functionare a acestuia. In urma acestui tratament fiecare celula va primi nivelul de oxigen necesar astfel incat toxinele vor fi neutralizate, PH-ul pielii va fi reglat si vom beneficia si de o mai buna circulatie a sangelui. In timpul acestui proces, oxigenul patrunde pana in cel mai profund strat al pielii, avand o actiune aproape imediata. Pielea se hidrateaza, va capata un surplus de prospetime si va deveni mai ferma.

Te steptam sa descoperi minunile tratamentului cu oxigen si iti garantam ca la finalul tratamentului vei observa ca pielea ta arata vizibil schimbata. Vei avea un ten mai curat, mai luminos, mai hidratat si mult mai tanar.

Pret:

TRATAMENT CU OXIGEN HIPERBARIC -60 min

fata200 lei /       fata+gat – 220 lei /      fata+gat+decolteu – 240 lei                        

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE