Project Description

Tratament Stimulating

PROGRAMEAZA-TE AICI!

Tratament Stimulating

Este o combinatie de vacuum cu frecventa bipolara si raze infrarosii, care actioneaza localizat, topind tesutul adipos si stimuland drenajul limfatic. Se obtine o reducere de pana la 7 cm in circumferinta.

Acest tratament hidrateaza si purifica pielea cu extract de GinSeng si vitamine care este benefic pentru toate tipurile de ten.

Tenul tau, ca orice alta parte a corpului, are nevoie de ingrijire zilnica. Orele petrecute in fata televizorului sau a calculatorui, lipsa unei hidratari corespunzatoare, lipsa orelor adecvate de somn, oboseala acumulata, toate acestea se vad pe chipul dumneavoastra. Toti acesti factori si multi altii influenteaza sanatatea tenului tau care necesita de grija detaliata ca intreg organismul de altfel.

La Salon Bonton ne ocupam ca tenul dumneavoastra sa arate mereu hidratat, relaxat, lipsit de impuritati, astfel incat oboseala sa nu isi lase amprenta asupra lui. Va recomandam tratamentul stimulating prin care veti avea parte de relaxarea de care aveti nevoie, atat tenul cat si dumneavoastra. Cu siguranta veti fi multumit de rezultate. Veti avea un chip mai luminos, cu un aspect hidratat care sigur va va da o stare de bine. De acest tratament pot beneficia atat domnii cat si doamnele, si de ce nu, il putem transforma intr-un tratament de cuplu, profitand astfel amandoi atat de un tratament de infrumusetare cat si de o zi relaxanta in doi.

Pret:

PRET 140 RON
(TVA INCLUS)

Daruim frumusete!

CONTACTEAZA-NE